top of page

Våre tjenester

Utleiemegling

Utleie og forvaltning av boliger

FASE Advokatene har solid erfaring innenfor utleie og forvaltning av boliger i Oslo og Omegn som utleiemegler. Tidligere het FASE Advokatene Kanso Utleiemegling. Vi tilbyr rådgivning og bistand ved utleie og forvaltning av boliger til konkurransedyktige priser.

Vi formidler utleie av bolig og fungerer som en mellommann mellom utleier og leietaker. Vi sørger for at hele prosessen fra markedsføring av eiendommen til inngåelse av leieavtale blir håndtert på en profesjonell og effektiv måte.

Våre tjenester:
 

  • Markedsføring: Vi sørger for å presentere din eiendom på best mulig måte, gjennom kvalitetsbilder, beskrivelser og riktig annonsering.

  • Visninger: Vi avholder visninger, sørger for å svare på spørsmål fra potensielle leietakere og gir en grundig gjennomgang av boligen.

  • Bakgrunnssjekk: For å sikre at du får en pålitelig leietaker, utfører vi kredittsjekk av potensielle kandidater.

  • Leieavtale: Vi utarbeider leieavtaler som er juridisk korrekte og tilpasset den spesifikke utleiesituasjonen.

  • Oppfølging: Etter at leieforholdet er etablert, bistår vi med eventuelle spørsmål eller utfordringer som måtte oppstå mellom utleier og leietaker.
     

Hvorfor velge oss?

Å leie ut eiendom kan være en tidkrevende og utfordrende prosess. Vårt team av advokater med meglererfaring sørger for at du får den støtten du trenger fra start til slutt. Med vår hjelp kan du føle deg trygg på at leieforholdet er i de beste hender, og at både juridiske og praktiske aspekter er ivaretatt.

Be om tilbud

FASE Advokatene kan hjelpe deg med utleie av bolig Ta kontakt med oss for å få et tilbud på våre tjenester.

bottom of page